Vælg krydsmål

Op til 750kr rabat
på kompletdæk
Sankt Hans Aften
99D : 99H : 99M : 99S
KODE:
SANKTHANS

Ofte stillede spørgsmål

Produkt & Teknologi

Hvad er centerringe og har jeg brug for dem?

Hvis køretøjets nav har en mindre diameter end hjulets navboring, kræves en centreringsring. Dette kompenserer for forskellen i navdiameter mellem fælgen og køretøjet. Hvis der er behov for centreringsringe til samling af de valgte fælge og kompletdæk, er disse inkluderet i prisen og vil blive leveret sammen med din bestilling. 

Er fælgen vinteregnet?

I vores butik kan du genkende de vinteregnede fælge på, at de er markeret med et snefnug på billedet. 

I hvilken farve leveres hjulboltene?

Ved behov af hjulbolte, leveres skruerne kun i sølv, uanset fælgfarve. 

Hvordan plejer jeg mine hjul?

Regelmæssig pleje af fælgene anbefales, så du kan nyde dine nye hjul så længe som muligt. I vores blog, kan du læse mere om hvordan du kan rense og forsegle dine fælge korrekt. 

Hvornår bør jeg udskifte mine dæk og kan jeg fortsætte med at køre med dem?

Grundlæggende kan du fortsætte med at bruge dine dæk, så længe de er forenelige med den ønskede fælg, det er dog umuligt at sige præcist, hvor lang tid et dæk holder. Et dæks levetid og kilometertal afhænger af flere faktorer: design, førerens kørevaner, vejr- og vejforhold samt korrekt vedligeholdelse af dækkene. Sørg i princippet for at dine dæk ikke falder under den lovlige minimumsmønsterdybde på 1,6 mm. Eksperter anbefaler endda 3 mm om sommeren og 4 mm om vinteren. Derudover bør dækkene ikke bruges længere end cirka 6 år, da materialet forringes med tiden. Skulle du beslutte dig for at købe nye dæk, kan du hos os vælge mellem mange kendte mærker. 

Har jeg brug for TPMS-sensorer?

Du kan spørge din bilforhandler, om dit køretøj er udstyret med en TPMS, og om du har brug for sensorer.  TPMS bruges til at overvåge lufttrykket i dine bildæk, mens du kører. Siden 1. november 2014 har en TPMS været obligatorisk for alle nyregistrerede køretøjer i klasserne M1 / ​​​​M1G. Disse omfatter biler, terrængående køretøjer og mobilehomes.  Der er to grupper af dæktryksovervågningssystemer, det aktive og det passive system.  I det aktive system er TPMS-sensorer kombineret med en ventil og indbygget i det komplette hjul. Dataerne sendes til kontrolenheden via radio. Hvis der opstår problemer, informeres chaufføren via en advarselslampe. Fordelen ved det aktive system er, at det også virker, når køretøjet holder stille. Sensorerne viser også det nøjagtige dæktryk.  Med det passive system bruges ABS-sensorerne, der allerede er til stede i køretøjet, og sensorerne til traktionskontrol. Disse måler hjulenes hastighed. Hvis dæktrykket falder, bliver hjulet mindre. Dette fører til en øget hastighed i forhold til de andre dæk. Herigennem konkluderer TPMS, at der er et tryktab i hjulet og rapporterer dette til føreren. Den passive metode virker derfor kun, når køretøjet kører. Føreren får kun information om det generelle tryktab, men ikke om det præcise dæktryk og det pågældende dæk. Hvis dit køretøj har TPMS-sensorer, kan du bestille dem i indkøbskurven. Du kan finde mere information om TPMS her. 

Kan jeg bestille TPMS sensorer til mit fælgkit?

TPMS-sensorer kan kun tilføjes ved bestilling af et kompletdæk. 

Forsendelse & Levering

Kan jeg afhente mine varer hos jer?

Afhentning hos os i Flensborg, Tyskland er mulig. Kontakt os venligst på forhånd, så ordner vi det gerne for dig. 

Vores adresse er: 

DF Automotive GmbH 

Marie Curie Ring 13 

24941 Flensborg 

  

Vores åbningstider: 

Mandag - fredag fra kl. 09.00 - 18.00 

Jeg har ikke modtaget alle fælge eller komplette hjul - hvor er resten?

På grund af de logistiske processer, kan det nogle gange ske, at ikke alle pakker bliver leveret samme dag, ved afsendelse af flere pakker. Manglende forsendelser leveres som udgangspunkt den efterfølgende hverdag. 

Hvor store er forsendelsesomkostningerne?

Forsendelse med DHL og DPD (Postnord, DB Schenker etc.) er gratis i hele Danmark. Du kan finde forsendelsesomkostningerne til udlandet på www.velonity.dk/leveringsvilkor 

Leverer i ogsæ til udlandet?

Vi leverer til følgende lande: 

 • Danmark
 • Tyskland
 • Norge
 • Sverige
 • Finland

Hvor kan jeg opgive en anden leveringsadresse?

Du kan angive en anden leveringsadresse, når du gennemfører ordren. 

Godkendelse & Teknisk Kontrol (SYN)

Skal jeg få mine fælge registreret?

Du kan af rapporten se, om dine valgte fælge skal præsenteres for Syn. Hvis for eksempel A01 eller 11A er under betingelserne for din dækkombination, er en godkendelse fra Syn absolut nødvendig. Du kan finde mere information under "Skal jeg registrere mine fælge?"  Vær opmærksom på, at registreringsoplysningerne stammer fra ekspertrapporter udarbejdet i tyskland, østrig og schweiz. Reglerne i dit land kan være anderledes. 

Hvordan læser jeg en udtaleise?

For at læse en udtalelse skal du være opmærksom på et par ting. Hvilke præcis disse er, forklarer vi dig under punktet "Hvordan læser jeg en ekspertudtalelse?" i vores artikel "Skal jeg registrere mine fælge?".

Min bil er sænket, hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis du har monteret sportsundervogn eller sænkefjedre, slettes ABE for fælgene automatisk. En individuel registrering på bilsynscentret er påkrævet. Registrering af ​​en sådan kombination er en beslutning fra synsassistentens side, og kan variere fra sag til sag. Vi anbefaler, at du afklarer dette på forhånd. 

Kan jeg køre fælgen på min bil?

Den fælg du har valgt er godkendt af Syn, hvis dit køretøj er opført i rapporten på fælgen. Hver ordre kontrolleres af os for nøjagtighed af pasform. Hvis der er uoverensstemmelser, kontakter vi dig. 

Priser & Betaling

Hvad er inkluderet i den viste pris?

Monteringsmaterialet (fx centreringsringe, hjulbolte/møtrikker) er inkluderet i prisen og leveringsomfanget. Vores faguddannet personale vil kontrollere, om du har brug for det passende monteringsmateriale før hver ordre. Hvis der ikke medfølger monteringsmateriale, skal standardskruerne anvendes. Med komplette hjul medfølger montering af dæk og afbalancering. Derudover er fragt inkluderet i prisen for alle fælge og komplette hjul. 

Kan jeg finansiere mine hjul eller komplette hjul?

Under bestillingsprocessen kan du vælge betalingsmetoden "Finansiering". Bemærk venligst, at du skal have et dansk bopælssted for at gennemføre finansieringen. Du kan finde betingelserne for vores partner Klarna og den videre procedure på www.velonity.dk/finansiering

Hvilke betaingsmuligheder har jeg hos jer?

Hos os kan du betale med VisaDankort, Klarna finansiering, Klarna direkt, Klarna betal senere, PayPal, Kreditkort eller med Trustly. Ved afhentning af varer hos os, kan du også betale kontant eller med kreditkort. 

Returnering & Returret

Kan jeg også bytte fælge?

I princippet gælder de samme betingelser for en ombytning som for en returnering. Kontakt os gerne på mail, så finder vi den rigtige alufælg til dig. 

Hvad gør jeg hvis jeg har bestilt den forkerte vare?

Hvis du lavede en fejl ved bestilling, bedes du kontakte os hurtigst muligt via e-mail på service@velonity.dk Vi kan nemt justere din ordre, hvis din ordre endnu ikke er klargjort til forsendelse eller montering. 

Kan jeg returnere hjulene?

Du har 30 dage efter modtagelsen af ​​varerne til at fortryde dit køb hos os uden at angive årsager. Informer os venligst om fortrydelsen af købet inden for denne periode skriftligt via post eller e-mail. I dette tilfælde betaler du kun returomkostningerne. Du kan finde mere information om returnering her. 

Reklamation

Hvad gør jeg hvis jeg opdager skader på den bestillte Vare?

Hvis et produkt er blevet beskadiget, bedes du sende en reklamation til os. For at indlede en reklamation, send os venligst en e-mail til reklamation@df-automotive.de/reklamation@velonity.dk. Vi har brug for følgende oplysninger i din e-mail: 

- Ordrenummer eller fakturanummer 

- Hvilken vare bliver reklameret? 

- Hvad er klagen over varen (kort beskrivelse af problemet) 

- Hvornår opstod defekten? 

- Billeder af defekten.

Hvad gør jeg hvis en pakke kommer beskadiget?

Hvis en pakke ankommer beskadiget, bedes du straks sende en reklamation til os. For at registrere transportskader har vi udover dine ordreoplysninger også brug for sporingsnummeret på den beskadigede pakke.

 • Ordrenummer eller fakturanummer
 • Hvilken vare bliver reklameret? 
 • Hvad er klagen over varen? (kort beskrivelse af problemet) 
 • Hvornår opstod defekten? 
 • Billeder af defekten 
 • Tracking nummer 
 • Fotos af emballagematerialet 

Kompletdæk & Montering

Hvorfor skal komplette hjul balanceres?

Under støbeprocessen opstår individuelle minimale afvigelser ved hver aluminiumsfælg. For at disse ikke skal påvirke ​hjulets funktion, bliver dine komplette hjul afbalanceret af os. De sættes i rotation i balancemaskinen og sensorer afgør, om der er ubalance. Hvis dette er tilfældet, bliver små vægte fastgjort til fælgen for at kompensere for uregelmæssighederne i massefordelingen. Nu er dine hjul klar til at blive monteret på din bil. 

Hvordan genkender jeg kørselsretningen på de nye hjul?

Især ved vinterdæk eller ved dæk som er egnet til højere hastigheder, er kørselsretningen allerede foreskrevet. Du kan se den foreskrevne kørselsretning ved hjælp af en pil på siden af ​​dækket, normalt ved siden af ​​betegnelsen "Retning" eller "Rotation". I tilfælde af ikke-retningsbestemte dæk, er indersiden eller ydersiden normalt markeret på dækkets sidevæg. Ydersiden er markeret med en notits "Outside". 

Hvorfor skal jeg anpasse lufttrykket?

De leverede komplette hjul fyldes af os med et lufttryk på ca 3,0 bar inden afsendelse. Juster venligst lufttrykket på dit køretøj, før du bruger det første gang. Hvis du har monteret et dæk i standardstørrelse, finder du normalt det anbefalede dæktryk i betjeningsvejledningen, tankklappen eller i døråbningen. 

Hvoror skal jeg kontroller fælgens frigang?

Inden din første tur, skal du kontrollere, at hjulene kan bevæge sig frit. Det betyder, at hverken fælge eller dæk kommer i kontakt med chassiskomponenter, karrosseri eller dele af bremserne. Afstanden til de faste køretøjskomponenter skal være minimum 5 mm. 

Hvilke dæk er inkluderet i komplette hjul?

På dækdetaljesiden kan du vælge mellem sommer-, vinter- og helårsdæk. Derudover gør vi det nemmere for dig at søge efter de rigtige dæk med kategorierne prisklasse og producent, så du kan søge efter dæk efter dine kriterier. 

Monterer i dækene på fælge?

Bestiller du komplette hjul, samler og afbalancerer vi dem. Vi arbejder altid med de mest moderne maskiner for at kunne tilbyde dig udemærkede produkter. 

Hvordan monterer jeg mine hjul?

Vi leverer komplette hjul samlet og afbalanceret. Til montering af hjulene anbefaler vi, at du får dette udført på et specialværksted. Hvis dine hjul er udstyret med TPMS-sensorer, bør de altid monteres af en specialist. 

Andet

Kan jeg også bestille TPMS sensorer uden fælge hos jer?

Vi tilbyder kun dæktryksovervågningssensorer i kombination med en komplet hjul. 

Kan jeg bestille passende tilbehør f. eks.plejeprodukter?

I indkøbskurven har du mulighed for at lægge diverse tillægsvarer, såsom plejeprodukter til.   

Kan jeg bestille en enkel fælge?

Ja, det er muligt at bestille en enkel fælg fra vores sortiment, kontakt os venligst per mail. Vi har brug for dine køretøjsdata og detaljerede oplysninger om den nødvendige fælg. 

Forhandler / B2B

Er jeg berettiget til særlige betingelser?

Som køretøjsforhandler kan du få særlige betingelser hos os. Kontakt os venligst på sales@df-automotive.de.

Pasningsnøjagtighed

Hvordan ved jeg, om fælgene passer til mit køretøj?

Ved at specificere dit køretøj nøjagtigt, filtreres fælgene automatisk, så kun fælge, der matcher bilens dimensioner, vises. Derudover kontrolleres hver ordre automatisk igen af vores specialist team efter afgivet bestilling. Er vi i tvivl om, hvorvidt fælgene passer til dit køretøj, kontakter vi dig. Du kan naturligvis til enhver tid kontakte os via chatten eller kontaktformularet, hvis du vil spørge om pasformens nøjagtighed på forhånd eller under bestillingsprocessen.

Hvordan ved jeg, om fælgen er lovlig til mit køretøj?

Velonity.dk er baseret på de tyske TüV-retningslinjer. Den tyske TüV er et globalt anerkendt mærke, der står for troværdighed og kvalitet. Et TüV-certifikat sikrer, at et produkt er sikkerhedstestet og lever op til nationale og ofte internationale kvalitetsstandarder. Ved fælge sikrer rapporter som det tyske ABE, at fælgene kan bruges til visse køretøjer på vejen. Konceptet med den tyske TÜV betragtes som en model for bestemmelserne i andre lande i Europa, såsom Østrig, Belgien, Finland eller Frankrig.

 

Vi kan give dig information om, hvorvidt en fælg teknisk passer til din bil (mål, dæk osv.), og om det tyske TÜV har godkendt fælgene til dette køretøj. For at sikre, at fælge og dæk også er godkendt i dit hjemland, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale registreringskontor. Vi arbejder på at kunne tjekke alle europæiske testinstitutters godkendelsesoplysninger i fremtiden, men det er desværre endnu ikke muligt på nuværende tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du orienterer dig igen i tvivlstilfælde.

Intet passende svar fundet?

Hvis dit spørgsmål ikke kan besvares med vores FAQ, kan du også bruge vores Kontaktformular og vores serviceteam tager sig af dit anliggende.

Oplysninger om køretøj registreres

faq-info-logo
icon-cookie-tire-bitten Vi bruger cookies
Vores webside anvender cookies. Nogle er afgørende, mens andre hjælper os til at forbedre denne webside. Ved at klikke på ""Accepter alle"" accepterer du anvendelsen af cookies og andre teknologier til behandling af dine oplysninger. Mere herom i vores Erklæring om databeskyttelse.
checkbox-essenziell Essentiel
checkbox-marketing Marketing
checkbox-statistiken Statistikker
checkbox-externe-medien Eksterne medier

Vælg køretøj

 • Køretøj
 • Nummerplade